EK2020 afgelast en verzet als WK naar 2021 in Monnickendam!

Zoals jullie allemaal vast begrepen hadden, is het EK 2020 deze zomer helaas afgelast. We gaan echter wel kijken of we een gezamenlijke training kunnen gaan organiseren in Monnickendam deze zomer! Daarnaast kan ik jullie ook met toch wel trots mededelen dat we volgend jaar het WK 2021 zullen gaan houden op de plek en met dezelfde sponsors als die voor het EK 2020 ingetekend hadden! Dus al het voorbereidend werk hoeft niet weggegooid te worden, maar kan juist nog verder worden uitgewerkt tot een onvergetelijk WK 2021!

Zet de data van 24 tot en met 31 juli dus maar alvast roodgemarkeerd in jullie agenda’s! Dan zullen we in het weekend voorafgaand aan de WK-week het NK verzeilen op dezelfde locatie.
Voor het NK dit jaar zijn we als NFJO aan het kijken of we deze mogelijk tijdens de Coen Gulcher kunnen houden. Zodat we toch dit jaar nog een kampioen kunnen kronen.

Dit weekend zijn een aantal van ons in het vertrouwde Akkrum-Nes aan het zeilen geweest, ik hoop dat het met iedereen (en jullie naasten) goed gaat. Ik kan niet wachten tot we echt weer samen op het water kunnen varen.

Tot snel,

Met sportieve groet,
Hylke