Botenbank

FJ NED 444

 

Te koop voor wedstrijdzeiler: FJ H 444. Bouwjaar 1955, dubbele bodem, hout. Geheel gerestaureerd in 2018. Compleet met fok en grootzeil, inclusief wegtrailer (wit) en waltrailer (blauw)

Gezien de lage prijs: € 450,= ideaal voor beginners!

Voor meer informatie bel of mail luukeisink@hotmail.com
Tel. 0613379990
Luuk Eisink watersporttrainingen Friesland


 

FJ BEL 283

TE KOOP: BEL283 Canarino Feroce

Poletto boot uit 2006. Volledig raceklaar, een boot met vele leuke extraatjes! Een boot waar je veel plezier aan zal beleven!
Inclusief mast, giek, verstaging, trapezekabels, roer, zwaard, … Alles wat je nodig hebt om meteen het water op te gaan!
De boot is steeds binnen in een loods gestald, heeft nooit buiten gestaan en werd steeds goed verzorgd. Aluminium waltrailer inclusief, maar zonder baantrailer. Een boven- en onderdekzeil worden meegeleverd.

De boot bezit een Italiaanse en Belgische meetbrief.
Meerdere sets zeilen:
- 1 set Hagoort (2016), in wedstrijdconditie
- 1 fok van Latch Sails (2015) in wedstrijdconditie
- 1 set Hannibal Sails (2007?)
- 1 fok Devries, trainingszeil
- 1 grootzeil Hagoort, trainingszeil
- 2 spi’s
De boot wordt verkocht omdat hij te weinig op het water komt.
Prijs: te bespreken. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer gedetailleerde foto’s, vragen of een eventuele proefvaart!
sarahdecanniere@hotmail.com
+32 472 605 887

 


FJ Poletto, bouwpakket

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Te koop 'bouwpakket' FJ POLETTO

Deze FJ is enkele jaren geleden als af te bouwen romp gekocht. Door tijdgebrek is de boot nog niet compleet afgebouwd.

We zoeken dus iemand die dit project ter hand kan nemen. Naast de romp bestaat het bouwpakket uit diverse losse onderdelen:

-diverse luikjes voor in de langsbanken
-2 opbergzakken voor vallen/lijnen
-diverse carbon steuntjes
-2 gloednieuwe Andersen zelflozers
-nieuw zwaard
-etc.

 

 

 

 

Daarnaast een tweedehands mast/giek/zeilen maar niet in wedstrijdconditie.

Geen roer.

Wie gaat de uitdaging aan?

Voor informatie bel of mail: Karel van Brederode info@silenealba.com

Telefoon:06-4700 1700 Prijs: in overleg


 

van Wettum FJ

Wegens tijdgebrek te koop: Mooie polyester Van Wettum dubbele bodem FJ. Bouwjaar 1985. De boot is de laatste door van Wettum gebouwde wedstrijdboot, maar mast (van der Neut) en zeilen (Heineke) zijn toer uitvoeringen. Geen meetbrief. Dekzeil 2015. Haven trailer met luchtbanden.

Voor informatie bel of mail Hindrik Tijsseling: hindrik.tijsseling@chiaracommunicatie.nl

Prijs: slechts 500,- euro!!\


 

 

FJ BEL 247

Mooie houten dubbele bodem FJ. De romp vertoeft in goede kwaliteit. De zeilen zijn wat ouder en ook de mast is niet nieuw meer. Prijs exclusief trailer. In 2010 verhuisde ik richting Zuid-Afrika voor 2 jaar. Vandaag ben ik er nog altijd, en het ziet er niet uit dat ik in de nabije toekomst terug ben. Mijn FJ staat nog altijd op de zeilclub (SRNA Antwerpen), en zou volgens mij veel liever op het water zitten in plaats van in de stalling! Proefvaart kan geregeld worden!

Voor informatie bel of mail Jerome Leclef

Prijs: € 1000.=


 

FJ NED 596

Te koop voor wedstrijdzeiler: FJ NED 596. Bouwjaar 1965,enkele bodem, hout. Bouwer: Schooneveldt. Compleet met o.a.: meetbrief, 2 spinnakers, 2 fokken, 1 grootzeil, dekzeil, 2 zwaarden, trapeze en geldige meetbrief. De wal- en wegtrailer zijn van matige kwaliteit. De boot zelf is goed onderhouden, ziet er zeer fraai uit en is wedstrijd klaar!

 

Voor informatie bel of mail Theo Remmerswaal
Telefoon: 06-21270417

Prijs: TEAB


 

FJ NED 1003

FJ NED 1003 te koop. Mooie houten dubbele bodem FJ gebouwd door van Dusseldorp en getuned door oud-wereldkampioen Hans Cox. De boot is compleet met 1 set zeilen, trapeze, wegtrailer en geldige meetbrief. Buitenkansje!

Voor informatie bel of mail Maaike Buurma
Telefoon: 0648470858

Prijs: € 2000.=


 

FJ NED 1167

Van eerste eigenaar: FJ NED 1167. Deze dubbele bodem FJ, gebouwd door van Dusseldorp, verkeert nog in de originele staat van 1972, waarmee begin 70-er jaren veel prijzen zijn behaald. De boot is compleet uitgerust met grootzeil, fok, spi, etc.

 

Voor informatie bel of mail Rob Sloof
Telefoon: 06-10404234

Prijs: € 1500.=


 

FJ ITA 3820 Poletto

 

Te koop FJ POLETTO PRIAMID, november 2006. Furia, ITA 3820

MEETBRIEF, HULL COMPOSITE, uitgerust met:  Ronstan Harken blokken, Dyneema schoten en vallen, PROGRIP NEW, nieuwe hangbanden, SAILS NEW april 2017 VELERIA 3FL, Superspar M7 +, BOMA Superspars, SPINNAKERBOOM Superspars, Joystick Ronstan,

ALUMINIUM trailer,  Nieuwe dekzeilen, masthoes,  div. accessoires, te bezichtigen in Florence en tijdens het WK in juli.

Voor informatie bel of mail Valerio4062@libero.it
Telefoon: 0648470858

Prijs: € 5000.=


 

FJ

Flying Junior te koop aangeboden.

Inclusief ligplaats (al betaald tot 31 oktober 2017). 2x fok, grootzeil en aluminium mast en een dekzeil (maar die past niet helemaal).

Voor meer informatie: leontieneke@gmail.com

Prijs: 400,- euro!!


 

 

Klassieke FJ

Bouwjaar 1960. Is een opknapper. Polyester, enkelwandig, met houten dek, spiegel, mast, giek, zwaard en roer. Er zitten rotte plekken aan de mast en het houten dek moet worden opgeknapt. Zeilen etc zijn prima. Met wegtrailer en 2 jaar oud dekzeil voor staande mast.

 

Voor informatie bel of mail Leo Stam
Telefoon: 06-51994294

Prijs: TEAB


 

Polyester FJ

Te koop: Polyester FJ met een houten dek. Compleet met zelflozers, grootzeil en fok en een verjongde aluminium mast. Het is een plezierige zeiler. De strandtrailer is in overleg te koop

 

Voor informatie bel of mail Bart van Zutphen
Prijs: TEAB


 

Roer voor FJ

  

Te koop: Mijn roer is in perfecte staat en vraagt om een nieuwe eigenaar als je me kan helpen ben ik een gelukkig mens. Het roertje heeft een ophaalbaar roerblad

 

Voor informatie bel of mail Menso Alting
Telefoon: 06 53 772256

Prijs: TEAB


 

Gezocht: Aluminium FJ mast

  

De restauratie van een van de oudste, zo niet de oudste FJ, de H 4, nadert zijn voltooiing. Ik ben nog op zoek naar een mast, die geschikt is voor een enkele bodem FJ. Wie kan mij daar aan helpen?

 

Voor informatie bel of mail Joost Beelenkamp
Prijs: NOTK


 

Gezocht: FJ en zeilen voor FJ

  

In goede staat verkerende FJ gezocht om te gebruiken als instructieboot. De jeugd heeft de toekomst, wij geven bij de roei en zeilvereniging Jason in Arnhem zeilles in de FJ. Naast het geven van zeilles op niveau CWO 1,2 en 3 twee mans zwaardboot aan ca. 12 kinderen tussen de 11 en 16 jaar zorg ik ook dat de boten in goede staat blijven. We zijn een kleine subafdeling van de vereniging met een beperkt budget, dit budget gaat nu vaak al op aan het onderhoud en reparatie. Is er iemand die nog een goede FJ heeft en die ons wil steunen met ons vrijwilligerswerk en deze aan ons wil doneren? Ook zouden we heel erg geholpen zijn met een of twee setjes goede zeilen, een paar zeilen zijn dringend aan vervanging toe. Vindt je het leuk om een keer te komen kijken of als gastdocent mee te helpen, je bent van harte welkom

 

Voor informatie bel of mail  Rob Lever


 

Gezocht: Mast en giek

  

Ik zoek voor de reïncarnatie Ned 75 een modernere mast en giek dan ik nu heb. Mijn proctor c uit 1972 buigt alle kanten op. Heeft iemand nog iets bruikbaars liggen voor een schappelijke prijs. Alvast bedankt!

 

Voor informatie bel of mail  Kees van Rooijen
Telefoon: 0622754654


 

Gezocht: Polyester wedstrijd FJ

  

Voor diverse belangstellenden ben ik op zoek naar een in goede of redelijke staat verkerende polyester wedstrijd FJ.

 

Voor informatie bel of mail Theo Remmerswaal
Telefoon: 0621270417


 

Gezocht: Setje FJ zeilen

  

Gevraagd: in goede staat verkerende gebruikte zeilen voor de FJ.

 

Voor informatie bel of mail Ilona Smeets
Telefoon: 06-14728617