Terugblik en toekomstige wedstrijden + NK

12 dagen nadat Rolf en Esther de Jong het wereldkampioenschap Flying Junior hebben gewonnen, zijn ook menig sportmedium op de hoogte van deze prestatie. Lees bijvoorbeeld het artikel op Clubracer.be Niet enkel Rolf en Esther hebben een mooie prestatie geleverd, ook menig ander team heeft zijn van te voren gestelde doelen bereikt en overtroffen. Hulde aan allen die hebben deelgenomen en een prachtige tijd hebben gehad in het Sloveense Portoroz.

Natuurlijk heerst er nu euforie en kunnen we gezamenlijk terugkijken op een mooi evenement, maar er staan ook weer vele wedstrijden voor de deur in september en oktober (de beneluxkampioenschappen zijn afgezegd voor de FJ klasse vanwege te weinig animo). De eerstvolgende wedstrijd die nu volgt is de Friedel Heinencup in Duisburg in het weekend 9-10 september, gevolgd door nog een wedstrijd in Duitsland op de Möhnesee in het weekend van 16-17 september. Houdt alstublieft de evenementenpagina’s voor deze wedstrijden in de gaten op onze website voor verdere details (u komt hier door in de kalender op het evenement te klikken).

Voor velen staat natuurlijk ook het OBK in Antwerpen op 23-24 september groot omcirkeld in de agenda. Informatie hierover zal spoedig gepubliceerd en gepromoot worden, nu we als NFJO dit evenement hosten in het altijd gezellige Antwerpen. Ten laatste wil ik jullie allemaal erop attent maken dat er een nieuwe poging gaat plaatsvinden om het NK te varen tijdens de Coen Gulcher in Loosdrecht op 14-15 oktober. Voor een geldig NK zijn 20 boten nodig, moedig elkaar dus aan te komen! Meer details hierover zal spoedig volgen, maar kom dus zeker naar deze wedstrijd om onze klasse weer groots op de kaart te zetten!

Ik hoop jullie allemaal snel weer op het water te zien,

Hylke