Geslaagd Klasse Evenement Mooie Nel

Het tweede FJ evenement van dit jaar was met een veld van 11 boten weer zeer geslaagd. In het weekend van 13-14 mei waren we te gast bij de Haarlemse Jacht Club, waar we zeer gastvrij onthaald werden. Het wedstrijd comite en het weer hadden er, op een enkel buitje na, veel zin in. Zowel op zaterdag als zondag hebben we daardoor 4 mooie wedstrijden kunnen varen.
Hylke en Janne bleken met 1-2-1-1-1-2-1-1 veruit het sterkst, op gepaste afstand gevolgd door Bert en Sofia (2-3-2-3-3-1-3-2) en Theo en Meike (4-1-3-4-2-3-2-4). Hugo stuurde voor het eerst in de NED961 en deed dat niet onverdienstelijk: 3-7-4-2-5-4. Dat belooft wat voor de toekomst!
Al met al een prachtig evenement, waar we door de HJC voor volgend jaar al weer zijn uitgenodigd. Dan moeten we toch met minstens 15 bootjes aan de start kunnen verschijnen!

Tot slot een verzoek aan alle actieve FJ zeilers: Schrijf je alvast in voor alle evenementen die je dit jaar nog gaat varen!