Het seizoen is gestart!

Met de gezeilde paashaaswedstrijden is het FJ-seizoen weer gestart! Met maar liefst 11 teams was de FJ klasse goed vertegenwoordigd tijdens dit evenement. Met temperaturen rond de 10 graden, zon regen hagel en wind vari�rend tussen 10 en 25 knopen, waren het uitdagende condities. Velen zijn even gaan zwemmen, maar op een overboord gezeilde mast van Sebastiaan na is er verder geen schade gevaren.

Na 5 races wist Guido met Hugo als bemanning de winst naar zich toe te trekken. Hylke met Lisa werden tweede kort gevolgd door Bert met Sophia en Rolf met Esther. Het belooft weer een leuk en spannend seizoen te worden waarin iedereen zou kunnen winnen. Over twee weken zijn alweer de Maydays, 29 en 30 april in Antwerpen. Opgeven kan op http://www.sailon.be/index.php/midsummerevent/inschrijven/

Daarnaast wil ik jullie alvast warm maken voor het Klasse-evenement op 13 en 14 mei bij de Haarlemse jachtclub op de Mooie Nel. Na een groot succes vorig jaar, hopen we dit jaar nog meer teams aan de start te zien. Er zullen naast wedstrijden ook een opstap-middag georganiseerd worden en “s avonds gezamenlijk eten met een feest. Spoor elkaar aan en geef je alvast op via onze website nfjo.nl!

Binnenkort volgen meer details,

Tot snel op het water,
Hylke Sasse